LPG Endermologie

LPG Endermologie – din ven i kampen mod cellulite

LPG Endermologie behandlinger slanker og fjerner/reducerer appelsinhud – men sætter også gang i blodcirkulationen hvilket fjerner ophobet væske i kroppen m.m.

Kropsbehandlinger der:

  • Former og slanker
  • Reducerer/fjerner cellulite
  • Øger blodcirkulationen
  • Opstrammer huden
  • Effektiv ved før/efter fedtsugning
LPG Endermologie

Behandling af Cellulite

Endermologie er velegnet til både kvinder og mænd i alle aldre og især til bekæmpelse af hudens ældningstegn. Ved at forbedre blodcirkulationen lokalt sikre LPG-metoden bedre næring til bindevævet, hvilket forbedrer hudens udseende og farve.

Endermologie blev udviklet og patenteret i Frankrig for snart 20 år siden. Metoden er nu udbredt til store dele af verden og som den eneste godkendt af de amerikanske myndigheder FDA Grundprincippet er det samme som bindevævsmassage og drænage.

Selve massagen udføres ved hjælp af en maskine der med vakuumsug masserer hele kroppen.

Maskine CEllU M6i er udstyret med en meget avanceret behandlingsapperat med to motoriserede ruller.

Når de føres hen over huden, dannes en hudfold ved hjælp af vakuum, der stimulerer over- og underhudens bindevæv.

LPG Endermologie

Bindevævet har en konsistens som kan sammenlignes med en tyktflydende gele.

Allerede efter nogle få behandlinger ændres denne til en mere flydende konsistens som stimulerer og strammer underhuden op

Kombinationen af rullernes foldning, udglatning samt rytmiske bevægelse påvirker vævets tæthed og øger forbrændinger i cellerne.

Desuden stimuleres fibroplasterne ( bindevævets moderceller) så produktionen af collagen og elasten forbedres hvilket indvirker på nydannelsen af huden og foryngelsen af vævet.

Udover behandlingens primære resultater, er den bekvem, behagelig, afslappende og stimulerende for velværet.

Sådan virker Endermologie behandling

Vægttab

Behandlingen øger blodcirkulationen og blodtilførslen til kroppens celler. Stofskiftet øges, og med dette også kroppens fedtforbrænding.

Former kroppen

LPG Endermologie behandling har også vist sig som en effektiv metode til reduktion/fjernelse af “dansehåndtag” hos både mænd og kvinder.

Øger blodcirkulationen

Behandlingen forbedrer blodcirkulationen, hvilket medfører at affaldsstoffer, toxiner og overflødig væske udrenses af kroppen.

Reducerer Cellulite

Behandlingen med Endermologie er den eneste metode der effektivt reducerer cellulite, idet metoden indvirker på underhud og bindevæv.

Smukkere hud

Behandlingen mindsker fedtvævet, fjerner hudens døde celler, strammer huden op, og stimulerer hudens naturlige udstråling. Virker også på ar, rynker og lignende.

Reducerer strækmærker

Behandlingen hjælper nybagte mødre af med evt. overflødig vægt, ligesom den reducerer evt. strækmærker.

Hjælper på muskelsmerter

Behandlingen er effektiv og behagelig til afhjælpning af feks. Muskelsmerter, hovedpine der er kommet af spændinger, smerter i led stivhed og eftervirkninger fra feks. Sport, dårlige arbejdsstillinger, eller anden krævende fysisk aktivitet.

Hvornår, hvordan og hvor ofte?

En behandling tager 35 minutter. Normalt forskrives 2 behandlinger pr. uge, men i forbindelse med en slankekur anbefales en gang pr. uge. Effekten viser sig som regel efter 5-6 behandlinger men det anbefales at behandlinger strækker sig over 14-15, der efterfølges af 1 månedlig behandling til vedligeholdelse.

LPG Endermologie

Endermologie behandling er ikke en decideret slankemetode, men mange taber i vægt under behandlingen pga fedtforbrændingen.

Priser på LPG Endermologie

Prøvebehandling 395,-
Enkelt behandling 495,-
Ved bestilling af 10 behandlinger 4.400,-

Du kan booke tid til behandlinger ONLINE døgnet rundt
– eller ringe til os på telefon 55 77 11 44 i vores åbningstid.

Book En Tid