Ansigtsbehandlinger

Vi tilbyder flere forskellige ansigtsbehandlinger, der alle bliver udført at vores dygtige og uddannede kosmetologer.

OBS!!! Er I eks. 2 personer der gerne vil have ansigtsbehandlinger på samme tidspunkt, har vi vores hyggelige dobbelte behandlingsrum. Vær dog opmærksom på at der kan IKKE bookes ONLINE for PAR og 2 personer til denne behandling – men KUN via telefon på tlf. 55 77 11 44.

ansigtsbehandlinger

Kalahari ansigtsbehandlinger:

Klassisk ansigtsbehandling
Afrens, peeling, ret af bryn, massage, maske, serum, creme og øjencreme. Afsluttende pleje og solfaktor, specielt tilpasset til din hud.
Ca. 45 min.   Kr. 445,-

Dybderens eller Teenage behandling
Afrens, peeling, damp, dybderens, maske, creme og øjencreme. Afsluttende pleje og solfaktor, specielt tilpasset til din hud.
Ca. 45 min.   Kr. 445,-

Stor ansigtsbehandling med dybderens
Dobbelt afrens, peeling, damp, ret af bryn, massage, maske, serum, creme og øjencreme. (ansigt, hals og decolte). Afsluttende pleje og solfaktor, specielt tilpasset til din hud.
Ca. 75 min.   Kr. 645,-

Diamant slibning
Behandlingen sliber nænsomt de øverste døde hudceller af og efterlader huden frisk og blød. Afrens, slibning, let massage og maske. Afsluttende pleje og solfaktor, specielt tilpasset til din hud.

 • Enkelt behandling ca. 45 minutter kr. 450,-
 • Kurforløb (betal for 5 få 6. behandling gratis) kr. 2.250,-
 • Tillæg ved klassisk, økologisk, stor ansigtsbehandling og dybderens kr. 125,-

Dermaoxy / oxygenbehandling
Ved hjælp af lufttryk og ilt fra Dermaoxy maskinen, kommer den speciel udviklede serum dybere i huden. Huden føles derefter blød, glat og spændstig. Der ses synlig forbedring efter behandling.
Afrens, peeling, indslusning af serum med oxygen og derefter serum. Afsluttende pleje og solfaktor, specielt tilpasset til din hud.

 • Enkeltbehandling ca. 45 min. kr. 495,-
 • Kurforløb (betal for 5. få 6. behandling gratis) kr. 2.250,-
 • Tillæg ved dybderens kr. 125,-

Diamantslibning og Dermaoxy kombo
Afrens, slibning, indslusning af serum med oxygen og derefter serum. Afsluttende pleje og solfaktor, specielt tilpasset til din hud.

 • Enkelt behandling ca. 60 min. kr. 695,-
 • Kurforløb (betal for 5 få 6. behandling gratis) kr. 3.475,-

Kalahari Speciel ansigtsbehandlinger:

Kalahari Honeybush – afslapning, fugt og næring
Kalahari’s vidunderlige Honeybush Facial Treatment er en kombination af effektive afrikanske planteekstrakter og olier, der tilfører næring og pleje til mat, dehydreret hud. Huden ser synligt opfrisket ud og mættes med fugt. Behandlingen indeholder en dybt afslappende ansigts-, hals- og nakkemassage.
Ansigtsbehandlingen består af afrensning, enzympeeling, massage og maske. Afsluttende pleje og solfaktor, specielt tilpasset til din hud.

 • Pr. behandling kr. 495,-

Kalahari Vitamin C behandling – opstramning og udstråling
Ekstremt opstrammende, anti-age behandling, rig på økologisk Vitamin C og kraftfulde antioxidanter.  Huden opstrammes synligt, porestørrelsen reduceres og huden ser lys og klar ud. Et energi-boost til alle hudtyper med synlige resultater efter én behandling.
Ansigtsbehandlingen består af afrensning, enzympeeling og Vitamin C Maske.
Afsluttende pleje og solfaktor, specielt tilpasset til din hud.

Vi anbefaler et kurforløb på mindst 4 behandlinger indenfor 4 uger, hvor du får Vitamin C Ampuller med til hjemmebehandling mellem behandlingerne for at booste resultatet.

 • Pr. behandling  kr. 495,-
 • Kurforløb 4 behandlinger inkl. valgfri lotion/gel og Vitamin C Ampuller  kr. 2.190,-

Kalahari Frugtsyrebehandling – “Askepot Behandling” med her og nu effekt
Foryngende frugtsyrebehandling til trist, træt hud der mangler udstråling.  Gelmasken er beriget med naturlige fugtbindende ingredienser, alpha hydroxy syrer og peptider. Peptiderne giver en “udfyldende” effekt og behandlingen er derfor velegne til moden hud.
Produktformlen har et væld af effektive egenskaber, der efterlader huden glat og blød med en finere tekstur. Ikke velegnet til sart hud.
Afrensning, enzympeeling, Vita-gel maske og serum. Afsluttende pleje og solfaktor, specielt tilpasset til din hud.

 • Pr. behandling kr. 450,-
 • Kurforløb 3 behandlinger kr. 1.299,-

Kalahari dybderensende ler behandling – Acne & Hyperpigmentering
Lysner pigmentforandringer og renser effektivt tilstoppet, uren hud ved hjælp af ingredienser som glykolsyre, mandelsyre og fytinsyre udvundet fra Sojabønner. Hudtonen bliver ensartet og klar, mens ældningstegn og grove porer reduceres. Masken virker matterende ved fedtet hud.
Afrensning, enzympeeling, Phytic Clay maske. Afsluttende pleje og solfaktor, specielt tilpasset til din hud.
(Vi anbefaler et kurforløb på 3 x Kalahari Phytic Clay behandlinger)

 • Pr. behandling kr. 450,-
 • Kurforløb 3 behandlinger kr. 1.299,-

Kalahari ansigtsbehandlinger

Du kan booke tid til ansigtsbehandlinger ONLINE døgnet rundt – eller ringe til os på telefon 55 77 11 44 i vores åbningstid.

Vi tilbyder også manicure og pedicure samt retning af bryn og vipper.